Joos over Club Brugge: “Ik zie ze hoger eindigen dan vierde plek”

Joos over Club Brugge: “Ik zie ze hoger eindigen dan vierde plek”

03-05-2023 18:02
7

Op een Playsports format ‘eens of oneens’ werd er aan Filip Joos en Evert Winkelmans gevraagd of Club Brugge nog zal klimmen in de stand. Beide heren geraken het maar niet eens over welke plek Rik De Mil en co zullen bekleden op het einde van het seizoen.

‘Club Brugge eindigt niet op de vierde plek’, luidt de stelling. Joos gelooft dat er waarheid in het statement zit, Winkelmans denkt hier anders over. “De ploegen boven Club Brugge spelen ook gewoon goed en ik zie dus niet wie van de drie heel weinig punten zal halen.”  

“Eerder eens”, klinkt het bij Joos. Winkelmans vraagt zich af wie er dan achter Brugge zou eindigen. “Een van de drie, hé”, antwoordt Joos. “Ik weet ook niet wie, maar ik zie dat wel gebeuren… Omdat het verhaal van de achtervolger, die het voordeel heeft, wel steek houdt.”

Winkelmans merkt op dat de drie ploegen zo moeilijk zijn om van te winnen dat uiteindelijk iedereen in de Champions’ Play-offs wat ter plekke zal blijven trappelen. “Ik zie geen ploeg achttien op achttien halen en dat is voor Club Brugge de enige kans om echt mee te doen.”