Mooie woorden voor Martínez bij Man Utd: 'Hij is als een vader voor me'

Mooie woorden voor Martínez bij Man Utd: 'Hij is als een vader voor me'

02-05-2023 07:47
1

Lisandro Martínez betekent veel voor Manchester United-ploeggenoot Alejandro Garnacho. De achttienjarige Argentijn is zijn landgenoot zeer dankbaar voor diens begeleiding.

"Vanaf de eerste dag dat ik de kleedkamer binnenliep, behandelden mijn medespelers mij als één van hen, ook al ben ik de jongste in de groep", zegt Garnacho tegen de officiële kanalen van United. De aanvaller wordt gevraagd wie zijn grote broer is. "Lisandro Martínez is eigenlijk meer als een vader voor me. Wanneer hij me uit moet schelden, scheldt hij me uit, maar wanneer ik dingen wél goed doe, zegt hij dat ook. Hij probeert me altijd met alles te helpen."

"Ik ben ook vrij close met Bruno Fernandes, hij probeert me ook zoveel mogelijk te helpen", vervolgt Garnacho. "En David de Gea is een goede vriend van me. We spreken natuurlijk dezelfde taal. Hij is een goede speler, waar ik goed mee kan opschieten. Zij helpen me veel."

Garnacho speelt sinds het najaar van 2020 bij United. Recent verlengde hij zijn contract tot de zomer van 2028. Dit seizoen stond hij maanden aan de kant met een enkelblessure, maar speelde hij tot dusver 32 officiële wedstrijden. Daarin scoorde de Argentijn vijf keer en gaf hij zes assists.