Storm heeft nog steeds een Club Brugge-hart: Ik kon het niveau aan

Storm heeft nog steeds een Club Brugge-hart: "Ik kon het niveau aan"

29-04-2023 22:31
4

Nikola Storm kan komende zondag mogelijk een tweede Croky Cup op zijn palmares zetten bij winst tegen Royal Antwerp FC. Voor de 28-jarige winger een nieuwe prijs in zijn carrière. Al had die er ook anders kunnen uitzien.

Storm werd opgeleid bij Club Brugge, maar wist niet door te breken bij Blauw-Zwart. Al denkt Storm wel dat hij dat kon doen. "Ik vond dat ik het niveau wel aankon", zegt hij in Krant van West-Vlaanderen. "Maar ik scoorde niet en gaf ook nauwelijks een assist. Gedoz en Izquierdo, mijn concurrenten, deden dat wel en dan besef je: misschien is het tijd voor een ander verhaal", aldus Storm.

Na een periode bij Oud-Heverlee Leuven trok hij richting KV Mechelen, waar hij nu wel één van de uitblinkers is. "Met mijn statistieken van bij KV Mechelen had ik destijds wel bij Club mogen blijven, maar dat was toen dus niet", klink het.

Met zijn sterke prestaties bij KV Mechelen wist hij zich ook in de kijker te spelen én bijna een transfer te realiseren. "In januari wou Stade Reims drie miljoen betalen en daar wou ik ook naartoe. Maar KV Mechelen liet het niet toe, omdat we in de degradatiestrijd en in de halve finale van de beker zaten. We zullen zien wat de zomer brengt", sluit hij een zomers vertrek niet uit.