Schreuder (ex-Club Brugge) over Antwerp: Zo deden wij dat vorig seizoen ook

Schreuder (ex-Club Brugge) over Antwerp: "Zo deden wij dat vorig seizoen ook"

25-04-2023 22:00 Laatste update: 22:00
6

Alfred Schreuder dicht Royal Antwerp FC goede kansen toe in de strijd om het kampioenschap van de Jupiler Pro League. Nu het reguliere seizoen is afgelopen beginnen de Champions' Play-Offs. Antwerp zelf speelt eerst nog de Croky Cup finale tegen KV Mechelen op 30 april.

Schreuder, de oud-hoofdtrainer van Club Brugge, vindt dat de ploeg van Mark van Bommel in goede vorm steekt. Hij noemt Antwerp bovendien 'stabiel'. "Weet je: zo hebben we het vorig seizoen ook met Club Brugge gedaan. Wij hadden geen grote mond, wij legden de focus op ons eigen spel, we voetbalden zakelijk én we veranderden weinig aan onze basiself. We wisten toch dat we elke wedstrijd zouden scoren." citeert Het Laatste Nieuws Schreuder. 

Jan Boskamp gelooft nog in de kansen van KRC Genk, dat zijn voorsprong de laatste maanden zag slinken. "Tot twee maanden geleden speelden ze fantastisch voetbal. Daarna kenden ze een dipje. Toch houd ik het bij Genk. Ze spelen het type voetbal dat ik het leukste en mooiste vind om naar te kijken."

Genk en Union Sint-Gillis beginnen met 38 punten aan de barrage, Antwerp heeft twee punten minder en Club Brugge staat acht punten achter op de koplopers.