Trefzekere spits Bruno na afscheid bij STVV: Bij STVV blijven niet realistisch

Trefzekere spits Bruno na afscheid bij STVV: "Bij STVV blijven niet realistisch"

23-04-2023 18:10
1

Gianni Bruno, de trefzekere spits van Sint Truiden VV, speelde zijn laatste wedstrijd namens STVV tegen Royal Antwerp FC. STVV kreeg Antwerp op bezoek en verloor met 0-1. De topschutter reageerde na afloop van de wedstrijd op het afgelopen seizoen in de Jupiler Pro League en zijn toekomst.

Bruno bewees dit seizoen meerdere malen zijn waarde voor STVV en werd door de supporters verkozen tot ‘Meest Verdienstelijke Speler’ van het seizoen. “Tja, deze club blijft uiteraard in mijn hart”, glunderde Bruno. “Samen met mijn vrouw en zoontje mee vieren op het veld, dat was onvergetelijk”, citeert Het Belang Van Limburg, Bruno.

Bruno vertelt over zijn toekomst na STVV. Zijn contract bij STVV loopt dit seizoen af, Bruno kwam over op huurbasis van KAA Gent. “Ik heb totaal nog niets beslist over mijn toekomst. Ikzelf laat alle opties open, binnenland of buitenland”, vertelt Bruno. Door dit antwoord werd gevraagd of nog een jaar STVV ook onder de mogelijkheden valt. “Bij STVV blijven lijkt me eerlijk gezegd niet realistisch”, besluit Bruno.

Bruno was dit seizoen van grote waarde voor STVV. De spits was verantwoordelijk voor een groot gedeelte van de doelpunten van STVV en wist in de Jupiler Pro League maar liefst achttien doelpunten te maken in 30 wedstrijden.