VP 11: Eerste doelpunt voor Anderlecht, topschutter bij KAA Gent

VP 11: Eerste doelpunt voor Anderlecht, topschutter bij KAA Gent

20 maart - 13:00 Laatste update: 21 maart - 14:09
1

Met nog vier speeldagen te gaan blijft het ongemeen spannend in de Jupiler Pro League. Deze elf spelers bleven er koel onder en zetten een mooie prestatie neer. 

Bolat als engelbewaarder
Westerlo kon tegen KV Oostende rekenen op een sterke Sinan Bolat. De kustploeg verdiende meer, maar Bolat was een muur in doel. Hij mag dan ook niet in het team ontbreken.

Gewapend beton
Union speelde verdedigend een fantastische tweede helft tegen KV Mechelen. Ross Sykes heerste in de lucht en kopte nagenoeg iedere bal weg. Ook Stelios Andreou liet zich zien en hield ploeg in vorm Antwerp in bedwang.

Bij Anderlecht kreeg Killian Sardella niet altijd positieve commentaren, maar nu heeft hij zijn draai gevonden. Zelfs op de linksback stond de rechtsvoetige pal tegen OH Leuven. Op de rechterkant kiezen we voor de onvermoeibare Matisse Samoise, die nu zowaar vierde staat met KAA Gent.

Arnstad opent zijn rekening
Bij Anderlecht staat Kristian Arnstad niet bekend als doelpuntenmaker, maar tegen OH Leuven lukte het eindelijk wel. Een bekroning voor een sowieso al uitstekende partij.

Bij KV Kortrijk was het Abdelkahar Kadri die hoge ogen gooide met het winnende doelpunt tegen Club Brugge. Teddy Teuma blijft één van de sierlijkste spelers in onze competities en trok Union naar de driepunter.

Ueda nekt KRC Genk
Cercle Brugge pakte een puntje tegen KRC Genk en bedankt Ayase Ueda. Hij scoorde en raakte ook nog het doelhout. Hugo Cuypers maakte zijn zestiende tegen Eupen en mag zich nu ook topschutter noemen.

Ook Gianni Bruno blijft scoren, deze keer twee stuks tegen Seraing. De rode lantaarn lijkt nu al veroordeeld tot 1B.