Gent-coach Vanhaezebrouck na coup top 4: ''Ik snak naar niks, ik snak naar rust''

Gent-coach Vanhaezebrouck na coup top 4: ''Ik snak naar niks, ik snak naar rust''

20 maart - 07:20 Laatste update: 08:29
11

KAA Gent heeft stappen gezet in de Jupiler Pro League. De ploeg van trainer Vanhaezebrouck wist met 3-0 te winnen van KAS Eupen, terwijl Club Brugge dure punten liet liggen bij KV Kortrijk (1-0 verlies). Vanhaezebrouck spreekt over de stand van zaken in de Jupiler Pro League na het overnemen van plek 4 van Blauw-Zwart.

"Vorig seizoen stonden we op twee wedstrijden van het einde in de top vier en toen waren de cameramannen plots verdwenen", vertelde Vanhaezebrouck aan Het Nieuwsblad over de ontknoping van de Jupiler Pro League van vorig seizoen. Gent speelde toen de voorlaatste speeldag gelijk tegen Cercle Brugge (2-2) en knikkerde toch nog uit de top 4.

"Er kan dus nog van alles gebeuren", zei Vanhaezebrouck vervolgens met de ervaring dat het vorig seizoen mis ging voor de Buffalo's bij de stadsgenoot van Blauw-Zwart.

"Ik snak naar niks. Ik snak naar rust", aldus de coach van over het felbegeerde ticket voor de Play-Offs 1 na de Jupiler Pro League.

Gent staat momenteel 2 punten voor op nummer 5 Club Brugge. De 4e plek lijkt wel het hoogst haalbare tijdens dit Jupiler Pro League-seizoen. Nummer 3 Royal Antwerp FC staat namelijk 9 punten boven KAA Gent met nog 4 wedstrijden te spelen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s