Leekens ziet KV Kortrijk stunten tegen Club Brugge: Deden ze al vaker

Leekens ziet KV Kortrijk stunten tegen Club Brugge: "Deden ze al vaker"

16-03-2023 23:00
8

KV Kortrijk en Club Brugge staan zaterdag tegenover elkaar in een belangrijke partij voor beide ploegen. Voor Georges Leekens ook een speciale partij, aangezien hij trainer was van beide clubs. Hij geeft KVK ook nog flink wat hoop.

Club Brugge is de grote favoriet om punten te sprokkelen tegen KVK, maar Leekens gelooft dat Kortrijk de punten toch thuis kan gaan houden. "Ik was erbij toen de Veekaa won van Racing Genk. Misschien is het voor Kortrijk wel gemakkelijker om een topclub die wil voetballen te kloppen dan een team dat zich komt ingraven", zegt hij op de officiële kanalen van KVK.

Leekens herinnert zich maar al te goed hoe het is om als trainer van KV Kortrijk te winnen van Club Brugge. Hij deed het in het verleden zelf al. "KV Kortrijk heeft al vaker gestunt tegen Club Brugge. Het is belangrijk dat iedereen erin gelooft", geeft hij aan.

Volgens Leekens mag Kortrijk dan ook hopen op puntengewin. Zelfs tegen Club Brugge. "Zowel tegen Club als in de volgende matchen. Ik denk wel dat Kortrijk zal zich redden: er zit evenwicht in het elftal, het team bezit meer kwaliteit dan de andere kandidaten", besluit hij.