Sadick krijgt een nieuwe kans bij KRC Genk: Ik ben op de goede weg

Sadick krijgt een nieuwe kans bij KRC Genk: "Ik ben op de goede weg"

16-03-2023 11:00

Mujaid Sadick mag vrijdag nog eens meedoen bij KRC Genk. Hij moet Carlos Cuesta vervangen tegen Cercle Brugge. Sadick wil die kans grijpen na een aanslepende spierblessure.

Tegen Cercle wil hij een sterke prestatie neerzetten. "Ik ben op de goede weg", aldus Sadick bij Het Belang Van Limburg. "Vorig jaar speelde ik natuurlijk wel meer wedstrijden. Nu zit ik nog maar aan vier wedstrijden sinds mijn blessure: twee voor het A-team en twee voor Jong Genk. Gelukkig wordt er heel scherp getraind. Daar profiteer ik van om zo snel mogelijk opnieuw mijn beste niveau te halen."

KRC Genk kan best winnen na een 1 op 6 tegen STVV en Union. "We beseffen allemaal dat we voor een heel belangrijke wedstrijd staan. Iedereen wil opnieuw aanknopen met een overwinning, maar we mogen ook niet vergeten dat we tegen Union een uitstekende wedstrijd hebben gespeeld. Als we dat niveau kunnen aanhouden, dan volgen de punten wel", besluit Sadick.

Door de nederlaag tegen Union heeft KRC Genk nog maar een voorsprong van vijf punten in het klassement. Antwerp volgt op zeven punten.