Union gelooft nog volop in de kwalificatie: Kunnen Union Berlin zeker verslaan

Union gelooft nog volop in de kwalificatie: "Kunnen Union Berlin zeker verslaan"

09-03-2023 21:39
14

Union Sint-Gillis wist donderdag een knap resultaat te boeken tegen Union Berlin, maar is toch niet helemaal tevreden. In het absolute slot gaf het nog een 2-3 zege uit handen, tot grote onvrede van Anthony Moris en Bart Nieuwkoop.

"Er is fierheid, maar ook frustratie", citeert Het Nieuwsblad doelman Moris. "We hadden een betere uitgangspositie kunnen hebben, het resultaat kon beter. We hadden de zege bijna beet, dan is het jammer dat die 3-3 nog valt", geeft hij aan.

Ondanks het gelijkspel is de doelman wel fier met de prestatie van zijn ploeg. "Dit blijft toch een knappe prestatie", geeft hij aan. "We hebben gespeeld zoals de mensen ons kennen – onze identiteit was duidelijk te zien – en hebben getoond dat we altijd en overal willen winnen. Ik ben ervan overtuigd dat we dat volgende week nog eens kunnen", klinkt het.

En ook Bart Nieuwkoop gelooft dat Union het in eigen land kan afmaken tegen de Duitsers. "Op voorwaarde dat we nog eens met dezelfde intensiteit spelen. We hebben ons goed staande gehouden in moeilijke omstandigheden en tegen een sterke tegenstander. Maar we kunnen hen zeker verslaan", besluit hij.