AC Milan-ploegmaat uit vertrouwen in De Ketelaere, maar is toch geen waarzegger

AC Milan-ploegmaat uit vertrouwen in De Ketelaere, maar is toch geen waarzegger

05-03-2023 14:20

Rafael Leao was geschorst voor de wedstrijd tussen AC Fiorentina en AC Milan. De snelle linksbuiten van Milan deed voor de wedstrijd een voorspelling over Charles De Ketelaere. De Portugees was ervan overtuigd dat De Ketelaere zijn eerste doelpunt zou maken, maar bleek toch geen waarzegger te zijn.

Leao was zelf volledig overtuigd van zijn kwaliteiten als waarzegger. 'Cdk zal vandaag scoren, je ziet het hier als eerst', meldde Leao via zijn Instagram pagina. De Portugees doelde op De Ketelaere, maar niets bleek minder waar. De Rode Duivel blijft nog steeds zonder doelpunt voor AC Milan, dat met 2-1 onderuit ging tegen Fiorentina.

De Ketelaere geniet op deze manier wel van het vertrouwen van zijn ploeggenoten. Via de voorspelling van Leao en eerder ook door uitingen van Zlaten Ibrahimović. De Zweed gaf aan dat hij zichzelf herkent in de Ketelaere en dat wanneer de Rode Duivel zichzelf kan bevrijden, hij niet te stoppen zal zijn.

Ondertussen staat De Ketelaere nog steeds droog wat betreft doelpunten scoren voor AC Milan. In 28 wedstrijden wist de aanvallende middenvelder nog niet te scoren. Wel leverde hij eerder een assists af aan Rafael Leao in de met 2-0 gewonnen wedstrijd tegen Bologna.