Antwerp-target Blind speelt amper bij Bayern: 'We gaan evalueren'

Antwerp-target Blind speelt amper bij Bayern: 'We gaan evalueren'

05-03-2023 14:05
4

Daley Blind heeft zich uitgelaten over een mogelijk langer verblijf bij Bayern München. De linkspoot stelt aan het eind van het lopende seizoen met de clubleiding bij Der Rekordmeister om tafel te gaan.

Het verhaal is bekend: het contract van Blind bij Ajax werd in december ontbonden. Royal Antwerp FC toonde verregaande interesse, maar de verdediger vertrok naar Bayern, waar hij voor een halfjaar tekende. "Het is een fantastische club", zegt hij in gesprek met Viaplay. "Ik ben ontzettend blij dat ik hier ben. Ik kan ontzettend veel leren van de jongens om me heen." 

Sportief brengt de stap Blind naar eigen zeggen nog niet wat hij ervan gehoopt had. Trainer Julian Nagelsmann deed pas in drie Bundesliga-wedstrijden een beroep op hem. "Ik ben en blijf voetballer, ik wil spelen. We hebben afgesproken dat we aan het einde van het seizoen gaan kijken wat voor beide partijen klopt en hoe het gevoel is. Dan gaan we evalueren."

Of hij volgende zomer nog een optie is voor Antwerp, moet blijken. The Great Old haalde afgelopen winter alvast geen andere linksachter in huis.