Hendry brengt gefrustreerde Sylla tot bedaren in spelerstunnel van Oostende

Hendry brengt gefrustreerde Sylla tot bedaren in spelerstunnel van Oostende

04-03-2023 10:00
2

Club Brugge ging vrijdag met 3-0 kopje onder bij KV Oostende. Na de match aan de kust liep Abakar Sylla gefrustreerd de spelerstunnel in. Daar bracht Jack Hendry rust. Dat is te zien op beelden van Het Laatste Nieuws.

Na het 2-2 gelijkspel van Club Brugge tegen Cercle Brugge ging Noa Lang viraal door zijn optreden in de spelerstunnel. De Nederlander zwaaide met zijn armen en gooide met wat verwijten. Vrijdag was het aan Sylla om zijn woede te uiten. Iemand probeert Sylla op het veld te houden. Maar aan 'Abar, Abar, Abar', geeft de vedediger geen gehoor en stormt de trap van het veld naar de catacomben af.

Eenmaal in de spelerstunnel komt Sylla Hendry tegen. De Schotse verdediger – die tegen KV Oostende geblesseerd was – probeert in te praten op zijn ploegmaat. Sylla wil evenwel zo snel mogelijk de kleedkamer induiken. Enkele tellen later komt ook Scott Parker naar beneden. De trainer van Club Brugge ontfermt zich over Sylla en neemt hem mee naar de kleedkamer. Hendry wandelt weg.

Sylla stond vrijdag voor de derde keer op rij in basis bij Club Brugge. Door een blessure aan de quadriceps kon Hendry vrijdag niet in actie komen tegen zijn ex-ploeg. Het is nu afwachten of hij tijdig speelklaar geraakt voor de Champions League-match van dinsdag tegen Benfica.