Man United kijkt uit naar de toekomst: 'Liggen geweldige maanden voor ons'

Man United kijkt uit naar de toekomst: 'Liggen geweldige maanden voor ons'

28-02-2023 21:34
2

Erik ten Hag en Manchester United hebben het vizier drie dagen na de League Cup-winst alweer gericht op de volgende wedstrijd. Woensdag treden The Mancunians in het kader van de FA Cup aan tegen West Ham United en op het persmoment in aanloop naar dat duel blikt Ten Hag nog een keer terug op de finale tegen Newcastle United (2-0).

Anthony Martial is niet inzetbaar tegen West Ham, terwijl Fred en Luke Shaw de achtste finale van de FA Cup mogelijk ook moeten laten schieten. De twee laatstgenoemden zijn niet ongeschonden uit de strijd gekomen tegen Newcastle, waardoor er op de linkerflank een basisplaats lonkt voor Tyrell Malacia. 

"Natuurlijk, gisteren (maandag, red.) waren de spelers nog enthousiast en was er nog ruimte om na te genieten", zegt Ten Hag op het persmoment. "Maar we zijn ook bijgekomen en weer aan de slag gegaan." 

De Nederlandse manager benadrukt dat United de League Cup met de gehele selectie in de wacht heeft gesleept. "Laat ik duidelijk zijn: we wonnen de League Cup niet met elf spelers, dat deden we met het hele team. De ploeg is het hele seizoen al zo belangrijk. We rekenen op ze en we weten dat ze klaar zullen zijn. Er liggen nog geweldige maanden en wedstrijden voor ons."