AC Milan wacht op Genkse jonkies indien Limburgers voorbij Atlético Madrid geraken

AC Milan wacht op Genkse jonkies indien Limburgers voorbij Atlético Madrid geraken

28-02-2023 18:00

Woensdag neemt de jeugd van KRC Genk het in de UEFA Youth League op tegen de leeftijdsgenoten van Atlético Madrid. Indien de Limburgers de volgende ronde halen, dan nemen ze op tegen AC Milan.

Dinsdag stonden de eerste 1/8ste finales van de Youth League op het programma. AC Milan ontving FC Rukh Lviv. De Oekraïners hielden lang, maar op vijf minuten van het einde trok de thuisploeg toch aan het langste eind. Zeroli kopte het enige doelpunt van de partij tegen de touwen.

Genk schakelde in de barrages van de Youth League Juventus uit. Nu wacht voor het team van , Sebastien Pocognoli een ontmoeting met Atlético Madrid. De jonkies van Genk zullen in het Wanda Metropolitana mogen spelen.

De selectie van Genk bestaat uit een verzameling van jeugdspelers van de Limburgers. Niet iedereen van Jong Genk reist mee af naar Spanje. Indien Genk de volgende ronde haalt, speelt het opnieuw op verplaatsing. De kwartfinales worden afgewerkt op 14 en 15 maart. 

De selectie van Genk: Selectie: Chambaere, De Boeck, Pieklak, Martens, Caicedo, Al Mazyani, Rommens, Cauwel, Manguelle, Kongolo, Bangoura, Swerts, Akpan, Rotundo, Karetsas, Rahbi, Mirisola, Nuozzi, Arabaci, Bafdili, Da Costa, Decresson.