Ten Hag scoort punten met open brief aan Manchester United-fans

Ten Hag scoort punten met open brief aan Manchester United-fans

27-02-2023 13:44
2

Erik ten Hag richt zich in een open brief op de website van Manchester United tot de supporters. De Nederlandse manager is dankbaar voor de steun, maar spreekt de ambitie uit om nog veel meer prijzen naar Old Trafford te halen. 

United won zondag de eerste prijs onder Ten Hag door in de League Cup-finale op Wembley met 2-0 te winnen van Newcastle United. Een dat later zorgt de ex-coach van Ajax voor 'kippenvel' met een 'heartfelt message', zoals de club het omschrijft. 'Toen ik bij de club aankwam, spraken we over de uitdaging en het belang van het herenigen van deze groep spelers met onze geweldige fans. Geloof me, dit team weet precies hoe belangrijk jullie zijn', schrijft hij.

'De band tussen de fans en het team is voor iedereen zichtbaar en wat we samen hebben meegemaakt zal die band alleen maar versterken', aldus Ten Hag. 'De sfeer die door jullie op Wembley werd gecreëerd, was ongelooflijk. Ik ben ook trots op mijn spelers en de staf. Gisteren zagen we het vereiste verlangen, de teamgeest en vastberadenheid die we eisen van iedereen die Manchester United vertegenwoordigt. We stellen onszelf elke dag hoge eisen. Op Wembley voldeden we aan die eisen en kregen we de beloning met onze eerste gezamenlijke prijs.'

Ten Hag wil echter meer na het veroveren van de League Cup. 'We kennen allemaal het belang van prijzen in de geschiedenis van deze geweldige club. We zijn zo blij dat we deze trofee mee kunnen nemen naar Old Trafford, maar we zijn zeker niet tevreden en we zullen hier niet stoppen. We hebben nu weer ervaren wat het betekent om samen te winnen voor Manchester United. Het is werkelijk magnifiek en zal ons allemaal alleen maar hongeriger maken naar meer succes.'

'Deze groep heeft grote stappen gemaakt, maar er komt nog veel meer aan. Deze club en jullie, als supporters, verdienen meer dagen zoals deze. Het blijft onze wens om deze club terug te brengen naar waar we willen zijn', besluit Ten Hag.