Riemer (Anderlecht) maakt opvallende vergelijking: “Yari is als Modric”

Riemer (Anderlecht) maakt opvallende vergelijking: “Yari is als Modric”

24-02-2023 11:12
30

Brian Riemer was erg blij met de prestaties van zijn nummer 10 donderdag tegen Ludogorets. Yari Verschaeren speelde een sterke wedstrijd en zag hoe RSC Anderlecht naar de volgende ronde van de Conference League doorstoot. 

Riemer was merkbaar erg tevreden na de overwinning tegen Ludogorets. De ogen van de keuzeheer straalden donderdagavond in de perszaal van Lotto Park. Hij had ook een aantal mooie woorden over voor Verschaeren."Hij is ongelooflijk. Voor mij is Yari een beetje zoals Luka Modric”, gelooft Riemer. “Technisch zo'n sterke speler, maar ook in staat om veel voor het team te werken. Hij ziet er altijd fris uit, zelfs aan het einde van een zeer zware wedstrijd. Ik ben heel blij voor hem."

Riemer was verder ook erg tevreden over de prestatie van de jonge spelers van Anderlecht. Hij gelooft dat het Europese voetbal hun echt wel veel kan bijbrengen. "Dit soort avonden is heel belangrijk voor hun ontwikkeling. Je leert er veel van”, aldus Riemer. “Ik vond bijvoorbeeld het spel van Arnstad erg goed. We hebben hem woensdag pas in de laatste sessie op rechtsback gezet, maar hij deed het heel goed. Geef hem krediet."