Woelige tijden of niet: Anderlecht verkoopt stadion uit voor Europese terugduel

Woelige tijden of niet: Anderlecht verkoopt stadion uit voor Europese terugduel

23-02-2023 10:00
21

Na de bijzondere vergadering van maandagavond wil RSC Anderlecht met alle neuzen in dezelfde richting weer naar de toekomst kijken. Die boodschap lijkt aangekomen bij de eigen aanhang, want het thuisduel met Ludogorets is volledig uitverkocht.

Donderdagavond moet Anderlecht zich in haar terugwedstrijd van de play-off-ronde van de Conference League proberen te plaatsen voor de achtste finales. Na een 1-0-nederlaag in Bulgarije ligt alles nog open, maar paars-wit zal hoe dan ook vol aan de bak moeten. Daarbij krijgen de spelers de steun van een volledige gevuld Lotto Park. Alle kaartjes zijn namelijk de deur uit.

Op zich zou dat op elke Europese avond het geval moeten zijn, maar de timing valt toch opmerkelijk te noemen. De voorbije weken beleeft Anderlecht immers erg woelige tijden. Maandagavond mocht Marc Coucke het komen uitleggen bij het fanboard, samen met CEO of Sports Jesper Fredberg en niet-uitvoerend voorzitter Wouter Vandenhaute. Die gesprekken lijken toch een relatieve rust hebben doen neerdalen over Anderlecht.