Coucke over afwezigheid harde kern Anderlecht: “Ik laat me niet bedreigen”

Coucke over afwezigheid harde kern Anderlecht: “Ik laat me niet bedreigen”

21-02-2023 12:27
19

RSC Anderlecht heeft er alleszins een woelige periode opzitten. Op maandag moest een bijeenkomst met Marc Coucke een soort einde brengen aan alle onenigheden. De harde kern van Anderlecht stuurde haar kat.

Volgens fans gaf Coucke toe in de bijeenkomst dat er fouten zijn gemaakt. De Gazet van Antwerpen spreekt over verkeerde inschattingen van Anderlecht. “Ikzelf en Luc Devroe hebben in onze beginperiode ook fouten gemaakt”, klinkt het bij Coucke.  “Oké, Kompany doet het nu goed bij Burnley en had hier nu mogelijk een andere impact gehad, maar de tijd valt niet terug te draaien.”

Verwacht werd dat de reportage van Humo ook een van de punten zou zijn op de vergadering. Uiteindelijk bleek dit niet aangehaald te zijn. Coucke gaf wel mee dat Anderlecht terug helemaal gezond is. Op financieel vlak zou de club tot “een van de gezondste in België” horen. 

De harde kern van Anderlecht was echter niet aanwezig op de bijeenkomst. BCS (de harde kern) blijft eisen dat Coucke en Vandenhaute andere oorden gaan opzoeken. De zakenman leek teleurgesteld dat de groep niet aanwezig was en antwoordde dan ook duidelijk. “Ik laat me niet bedreigen. Ik sta wel open voor dialoog”.