'UPDATE: Lukaku wordt dan toch niet beboet na ruzie met Barella'

'UPDATE: Lukaku wordt dan toch niet beboet na ruzie met Barella'

14-02-2023 18:32 Laatste update: 15-02-2023 20:23
4

Tijdens de match tussen Internazionale en Sampdoria (0-0) van maandag liep het uit de hand tussen Romelu Lukaku en Nicolo Barella. Lukaku schold in een heftige discussie Barella uit. Trainer Simone Inzaghi is daar duidelijk niet van gecharmeerd. 

Nadat een actie van Lukaku mislukte, liet Barella duidelijk weten dat hij daar ontevreden over was. Lukaku reageerde vervolgens door te schreeuwen naar de Italiaanse international en uitte daarmee zijn onvrede over de reactie van de Italiaan.

''Dit zijn zaken die ik absoluut niet wil zien'', vertelde trainer Inzaghi die niet gediend was van het gedrag van zijn spelers.

''Maar de situatie is al geregeld op het veld'', zei Inzaghi verder over het oplossen van de situatie. ''Het zijn goede vrienden'', sloot Inzaghi af.

Lukaku speelde dit seizoen 10 wedstrijden voor Internazionale in de Serie A en kwam één maal tot scoren. De ploeg van Lukaku staat voor een vrijwel onmogelijke opgave om concurrent SSC Napoli nog in te halen in de strijd om de titel van de Serie A. Napoli staat op de eerste plek met 15 punten voorsprong op het team van Lukaku.

UPDATE: Woensdag stond er intern gesprek op de planning bij Inter. Daar is beslist om Lukaku en Barella niet te beboeten voor hun gedrag. Beide kemphanen werden wel aangesproken op de ruzie. Aldus Het Laatste Nieuws.