Bodart (Standard) vreest Anderlecht en Union: “Wedstrijden zullen moeilijk zijn

Bodart (Standard) vreest Anderlecht en Union: “Wedstrijden zullen moeilijk zijn"

13-02-2023 09:42
8

Standard leed een pijnlijke nederlaag in eigen huis tegen KV Kortrijk. Arnaud Bodart moest zich tweemaal omdraaien om de bal uit zijn doel te halen. De keeper van Standard was zichtbaar teleurgesteld na afloop van de partij. 

Door een 0-2 in eigen huis verspeelde Standard de kans om over KAA Gent naar de vijfde plek te springen. Bodart gelooft dat zijn ploeg opnieuw consistentie moet vinden. "Het was een wedstrijd met weinig kansen voor beide partijen”, analyseert de keeper.

“Toen was er een doelpunt op het uur en een penalty waar ik niet eens weet wat er gebeurde.” Bodart geeft verder toe dat zijn ploeg een beetje verrast werd door de manier waarop Kortrijk speelde. “Nochtans weten we dat ploegen die spelen om te overleven sowieso een directer spel hebben.”

“We begonnen slecht aan de wedstrijd, zoals zo vaak”, aldus Bodart. De keeper gelooft dat Standard zich vaak kan herstellen na een slecht begin maar dan die lijn niet kan doortrekken in de rest van de wedstrijden. Een fenomeen dat ze de afgelopen wedstrijden te vaak zagen bij Standard. “We moeten weer consistentie vinden, want daar ontbreekt het ons wreed aan. De wedstrijden bij Union en Anderlecht zullen ingewikkeld zijn, maar we zullen alles geven om iets terug te brengen."