KV Oostende en Zulte Waregem schieten weinig op met gelijkspel in degradatiekraker

12-02-2023 21:11
14

Het degradatieduel tussen Zulte Waregem en KV Oostende heeft geen winnaar gevonden. Beide ploegen konden een driepunter goed gebruiken, maar behaalden geen overwinning. Het werd 1-1.

Met Zulte Waregem en KV Oostende stonden twee degradatiekandidaten tegenover elkaar. Een driepunter was dus absoluut nodig voor beide ploegen. Dat had men bij Essevee duidelijk begrepen, dat na vijf minuten al op voorsprong kwam via Zinho Gano.

Essevee speelde de eerste helft daarop in een zetel en kwam amper nog in de problemen. KV Oostende probeerde wel tegen te prikken, maar raakte amper tot mogelijkheden.

KV Oostende begon een pak beter aan die tweede helft en kwam ook tot enkele mogelijkheden. Essevee had het wel moeilijker, maar leek naarmate de wedstrijd vorderde uiteindelijk toch stand te gaan houden.

De bezoekers werden uiteindelijk toch naar werken beloond. Een kwartier voor tijd was het Hornby die voor de belangrijke KVO-gelijkmaker wist te zorgen. Daar bleef het uiteindelijk ook bij.