Storm (Mechelen) na Eupen: “Ongezien en een beetje oorlog in de kleedkamer”

Storm (Mechelen) na Eupen: “Ongezien en een beetje oorlog in de kleedkamer”

12 februari - 14:15
1

Nikola Storm reageert namens KV Mechelen zwaar teleurgesteld nadat zijn ploeg in de laatste vijf minuten van een zege naar een verliespartij ging. KAS Eupen won uiteindelijk met 2-1.

Storm, de linksbuiten van Mechelen, was zeer teleurgesteld door de verliespartij. “Ongezien, teleurgesteld en een beetje oorlog in de kleedkamer”, zo vertelde Storm aan Het Laatste Nieuws. “Het is opnieuw kinderlijk hoe we een voorsprong uit handen geven. Tot de 86ste minuut was er eigenlijk niets aan de hand. Nadien incasseren we de 2-1. Dat is enorm zuur.”

KV Mechelen leek op weg naar zijn eerste uitzege sinds 10 september, totdat KAS Eupen hier een stokje voor stak. “Wedstrijden op deze manier weggeven, is niet meer acceptabel”, vertelde Storm. Het is voor Mechelen niet de eerste keer dit seizoen dat ze een wedstrijd nog uit handen geven nadat ze er eigenlijk goed voor staan.

Storm realiseert zich goed dat het een gebrek aan volwassenheid is. “Als we twee à drie wedstrijden volwassener hadden uitgespeeld, was er op dit moment geen degradatiegevaar”, besloot Storm. Mechelen staat op dit moment op een dertiende plaats met zes punten meer dan de nummer zestien SV Zulte Waregem.