Clement flikt het opnieuw, Monaco wint van Messi- en Mbappé-loos PSG

Clement flikt het opnieuw, Monaco wint van Messi- en Mbappé-loos PSG

11 februari - 19:13
9

Paris Saint-Germain kent alles behalve een goede generale voor de Champions League-kraker tegen Bayern München. De Parijzenaren gingen, zonder Lionel Messi en Kylian Mbappé, onderuit bij achtervolger AS Monaco. Net zoals vorig seizoen wint Philippe Clement met zijn ploeg van PSG.

Messi en Mbappé zitten allebei in de lappenmand bij PSG. Neymar was daardoor de enige superster die in de PSG-aanval stond op bezoek bij Monaco. De Braziliaan moest toezien hoe PSG in de eerste twintig minuten al twee tegengoals incasseerde. Aleksandr Golovin en Wissam Ben Yedder deden de bezoekers pijn namens Monaco.

Paris leek even wakker te worden na de slechte start, want het ging wat beter voetballen. In de 38ste minuut zorgde supertalent Warren Zaïre-Emery zelfs voor de aansluitingstreffer. Vlak voor rust kreeg PSG echter weer een nieuwe tik te verwerken. Met een sterke dribbel en een goed schot zette Ben Yedder de 3-1 op het scorebord. Dat was ook de ruststand. Na de pauze nam PSG logischerwijs het initiatief,

Dat leidde tot ergenis bij Neymar, die zijn woede uitte richting ploeggenoot Vitinha. De Braziliaan wist het verschil zelf echter ook niet te maken: in Monaco bleef het 3-1. PSG staat echter nog steeds ruim voor op de Monegasken, die het gat nu verkleinen tot zeven punten. Nu wacht dinsdag de kraker tegen Bayern op PSG. Messi is nog een vraagteken, Mbappé is sowieso afwezig.