Ongelooflijke comeback in slotfase: KV Mechelen geeft voorsprong weg

10-02-2023 22:40 Laatste update: 22:40
22

KAS Eupen en KV Mechelen namen het tegen elkaar op in de Jupiler Pro League. KV Mechelen leek op weg naar een overwinning, maar KAS Eupen maakte in de slotfase een ongelooflijke comeback compleet: 2-1.

Al na tien minuten trilden de neten in het Kehrwegstadion. Verstraete krulde de bal knap voorbij Moser. KV Mechelen leek tien minuten later de 0-2 te maken, maar de VAR stak daar een stokje voor: offside. Nog voor rust kreeg Malinwa een grote kans voor de dubbele voorsprong, maar de bal werd van de lijn gehaald.

In de tweede helft waren er niet veel kansen In minuut zestig floot Lambrechts voor een terugspeelbal, maar Hairemans kon niet profiteren. De wedstrijd leek af te stevenen op een 0-1, maar KAS Eupen kwam toch nog langszij. N’Dri maakte de gelijkmaker. Even later maakte de thuisploeg de comeback volledig door de 2-1 te scoren. Baiye legde de bal in de hoek na een hoekschop en legde de 2-1 eindstand vast. KAS Eupen heeft weer wat ademruimte onderin, KV Mechelen is nog niet helemaal weg van de gevarenzone.