Matthys blij met supporters Mechelen: We gaan alles inzetten op de zomer

Matthys blij met supporters Mechelen: "We gaan alles inzetten op de zomer"

09-02-2023 14:10
1

Tim Matthys weigert om te lang stil te staan bij de afgelopen transferperiode van KV Mechelen en kijkt samen met de fans vooruit. Zo wil Mechelen in de zomer wel daadwerkelijk toeslaan op de transfermarkt.

Matthys voelt het vertrouwen bij Mechelen en kijkt met goede moed naar de transferperiode in de zomer. "We gaan alles inzetten op de zomer", zo vertelt hij bij Mechelen, negativiteit kan hij niet zo veel mee. "Bewust besloten om te stoppen met kijken naar de internet berichtjes, dat belemmert mijn functioneren, ik moet me kunnen focussen op mijn job."

Toch kreeg Matthys als sportief directeur wel het een en ander mee van de frustraties, maar hij richt zich op de toekomst. "Ik begrijp de supporters absoluut, ik had het ook graag anders gezien. We gaan er alles aan doen om deze zomer de ploeg te versterken. Dat we volgend jaar misschien naar iets hoger kunnen uitkijken."

Matthys is de reacties van de supporters ook niet uit de weg gegaan, zo stond hij twee dagen na de transferdeadline tussen de supporters te juichen. "Als er opmerkingen zijn; ik ben er en dan leg ik het uit. Ik stond recht in mijn schoenen. Geen schrik om mijn hoofd te laten zien. Ik wil altijd een degelijke uitleg geven, daarom ook mijn bedoeling om tussen de fans te staan."

Uiteindelijk werd Matthys toegezongen door de fans van Mechelen. "Dat is fantastisch, kippenvel, dat doet wel iets met een mens. Het geeft een heel goed gevoel, dat is het belangrijkste. Op internet kan iedereen alles zeggen, maar ik ben de man van face-to-face gesprekken. Dan voel je het vertrouwen, dat sterkt mij dat ik 1000% ga werken voor KV om deze zomer een succesvolle transfermarkt tegemoet te gaan", zo besloot Matthys vol vertrouwen.