De Cuyper over volgend seizoen: ''Club Brugge staat toch nog een trapje hoger''

De Cuyper over volgend seizoen: ''Club Brugge staat toch nog een trapje hoger''

04-02-2023 17:15
9

Maxim De Cuyper speelt op huurbasis voor KVC Westerlo. Na twijfel over een terugkeer naar Club Brugge, blijft De Cuyper dit seizoen spelen voor Westerlo. De Cuyper vertelde zijn gedachtes over komend seizoen aan Het Belang van Limburg

“Als Westerlo een voorstel doet, dan zal ik zeker luisteren'', vertelde De Cuyper over een eventueel verblijf bij de huidige club. ''Ik voel hier heel veel ­respect en als Westerlo over een ­verlengd verblijf wil praten, dan wil ik zeker rond tafel zitten'', zei De Cuyper daar verder over.

''Op sportief vlak zal het belangrijk zijn dat ik ­volgend seizoen een stap vooruit kan zetten. En ik moet ook eerlijk zijn: Club Brugge staat toch nog een trapje hoger'', aldus de 22-jarige verdediger die het wel ziet zitten om tijdens de voorbereiding van komend seizoen aan te sluiten bij Blauw-Zwart. 

De Cuyper speelde dit seizoen alle Jupiler Pro League-matchen voor Westerloo. De verdediger maakte 5 doelpunten en gaf 6 assists. Tijdens de Beker van België kwam De Cuyper één maal aan spelen toe. KVC Westerlo staat momenteel op de 7e plaats in de Jupiler Pro League.