Mignolet over effect Gouden Schoen: ''Hoop dat dit boost kan zijn voor de club''

Mignolet over effect Gouden Schoen: ''Hoop dat dit boost kan zijn voor de club''

27-01-2023 08:10
19

Gisteren mocht Simon Mignolet (34) de champagne ontkurken en proosten op zijn Gouden Schoen in het Belfius Basecamp. De doelman hoopt dat deze positieve noot een aanzet is voor betere prestaties bij Club Brugge.

''Ik hoop dat dit een boost kan zijn voor de club, dat dit een positieve sfeer brengt in de kleedkamer'', vertelde de keeper aan Het Belang van Limburg. ''Een goed gevoel is ook nodig om wedstrijden te kunnen winnen. Dan pas kan je je in de best mogelijke omstandigheden voorbereiden'', zei Mignolet verder over het belang van het gevoel in het team om te presteren.

''Een goed gevoel is ook nodig om wedstrijden te kunnen winnen. Dan pas kan je je in de best mogelijke omstandigheden voorbereiden. Laat ons hopen dat er eindelijk een déclic komt en dat we de wedstrijd van zondag in en tegen Zulte Waregem kunnen winnen'', aldus Mignolet die na de winst van de Gouden Schoen met positieve zin naar de wedstrijd tegen Zulte Waregem toeleeft.

Mignolet heeft tijdens dit Jupiler Pro League-seizoen 6 keer het doel helemaal schoon gehouden. In de 22 wedstrijden pakte Blauw-Zwart 37 punten en staat het net buiten de top 4 met 1 punt achterstand op KAA Gent