Analist Boskamp weer te zien op tv na donkere periode: “Het ging heel slecht''

Analist Boskamp weer te zien op tv na donkere periode: “Het ging heel slecht''

24-01-2023 08:40 Laatste update: 08:43
4

Voetbalanalist Jan Boskamp (74) lag onlangs 6 dagen op de intensive care en is nu voorzien van een pacemaker. Inmiddels gaat het weer wat beter met Boskamp. In het Nederlandse televisieprogramma Veronica Offside ging de analist in op de situatie. Dat meldt Het Laatste Nieuws

''Wel met de dokters er bij, maar die zeiden dat het prima was'', vertelde Boskamp over zijn bezoek aan de matchen met Standard en RSC Anderlecht van afgelopen zondag. Ook ging de analist in op de omstandigheden waarin hij verkeerde: ''Het was heel slecht. Ik heb zes dagen op intensive care gelegen.'' Aldus Boskamp, die ook te maken kreeg met complicaties door een luchtweginfectie en inmiddels met een pacemaker loopt. ''Ik zei altijd dat ik zo moe was. Dat is nu niet meer zo'', vertelde Boskamp over de verbetering van zijn gezondheidssituatie.

Boskamp was afgelopen zondag te gast bij de Jupiler Pro League-match RFC Seraing en RSC Anderlecht. De voormalig trainer van Anderlecht zag de club een 0-1 overwinning behalen. Boskamp won zelf als trainer 3 maal de landstitel in de jaren 90 met Anderlecht.