Fellaini samen met broer betrokken geraakt in vechtpartij in Brussels restaurant

Fellaini samen met broer betrokken geraakt in vechtpartij in Brussels restaurant

21-01-2023 19:20
8

Voormalige Rode Duivel Marouane Fellaini is vrijdagnacht in een vechtpartij betrokken geraakt in het Brussels restaurant Lily's. De politie meldt dat ook zijn broer betrokken was bij de vechtpartij.

In het restaurant, dat 's nachts ook dienst doet als een club, kregen Fellaini en zijn broer het volgens Het Nieuwsblad aan de stok met twee andere kemphanen. De reden waarom het viertal ruzie kreeg is onduidelijk, maar de politie moest om kwart voor één 's nachts opgeroepen worden om tussenbeide te komen.

"Van zodra de politie ter plaatse kwam, zijn de partijen gescheiden", geeft woordvoerster Ilse Van de Keere aan. Er werd een proces-verbaal opgestart en verder onderzoek zal meer duidelijkheid moeten brengen over de reden voor de vechtpartij. De broers Fellaini werden uiteindelijk niet opgepakt, maar moeten binnenkort wel richting het politiebureau trekken om meer tekst en uitleg te geven.

Voor Fellaini zit het voetballen er voorlopig op nadat hij met zijn ploeg Shandong Taishan op de tweede plek eindigde in de Chinese Super League. Hij won ook de Chinese beker met zijn ploeg.