Voorzitter Goemaere stapt op als voorzitter Cercle Brugge: 'Nieuwe impulsen'

Voorzitter Goemaere stapt op als voorzitter Cercle Brugge: 'Nieuwe impulsen'

14-01-2023 11:38 Laatste update: 12:27
5

Vincent Goemaere stapt op als voorzitter van Cercle Brugge. De Bruggeling was drie jaar lang voorzitter van de vereniging, en werkte al tien jaar in het bestuur van Cercle. Het nieuws is toch enigszins verrassend. 

Goemaere was een van de sleutelfiguren bij de overname van AS Monaco. Het werk van de Bruggeling zal dus ook na zijn vertrek bij de club nog lang gevoeld worden. 'Tijdens de sportieve ups en downs van de afgelopen jaren was hij altijd een van de voortrekkers van de kenmerkende 'fighting spirit' van Cercle. De slogan 'never give up' is Vincent dan ook op het lijf geschreven', lezen we op de website van de club. 

Het vertrek komt er nadat de club met een toekomstgerichte strategie toch een andere weg gaan inslaan. 'Vincent en de Raad van Bestuur zijn van mening dat een nieuwe voorzitter nieuwe impulsen kan geven die het succes van Cercle Brugge op lange termijn kunnen garanderen', vervolgt de club. 

'Iedereen bij Cercle Brugge wil Vincent bedanken voor zijn grote inzet en enthousiasme gedurende de afgelopen 10 jaar'. Later zal er nog gecommuniceerd worden over een opvolger.