'Onprofessioneel gedrag bij KRC Genk, Galarza nog steeds niet in België'

'Onprofessioneel gedrag bij KRC Genk, Galarza nog steeds niet in België'

05-01-2023 12:20
25

Coach Wouter Vrancken is niet tevreden met de Argentijn Matias Galarza. De middenvelder is nog steeds niet terug op training en dat blijkt een doorn in het oog te zijn van de coach.

De spelers van Genk zijn inmiddels alweer even aan het trainen, maar van Galarza is nog geen spoor. De officiële versie van het verhaal is dat hij toestemming heeft gekregen om na een hamstringblessure te revalideren in zijn thuisland, maar volgens Het Belang van Limburg toont Galarza al even onprofessioneel gedrag bij Genk.

Niet naar de zin van Vrancken, klinkt het. De trainer is naar verluidt van plan om Galarza bij zijn terugkeer naar ons land stevig te levieten te lezen. Hij zal erop worden gewezen om de gemaakte afspraken na te komen en ook een sanctie is niet uitgesloten.

Een groot succes werd de transfer van Galarza voorlopig nog niet. De dure Argentijn speelde tot dusver amper 72 speelminuten voor de A-ploeg in de competitie en speelde ook in de bekerpartij tegen KVC Westerlo. Overtuigen kon hij echter niet.