Ten Hag baalt nadat Liverpool Gakpo afsnoept: 'Uit intern zijn frustraties'

Ten Hag baalt nadat Liverpool Gakpo afsnoept: 'Uit intern zijn frustraties'

28-12-2022 15:48 Laatste update: 17:16
4

Erik ten Hag heeft de clubleiding van Manchester United op de hoogte gebracht van zijn frustraties. De manager is gefrustreerd over het feit dat Cody Gakpo niet naar Old Trafford komt, maar van PSV naar Liverpool verkast.

United was afgelopen zomer ook al een belangrijke kandidaat om Gakpo in te lijven. Dat de 23-jarige buitenspeler nu voor Liverpool in plaats van The Mancunians kiest, is tegen het zere been van Ten Hag, weet ESPN. 'De transfer van Gakpo naar Liverpool kwam niet als een verrassing voor Ten Hag, die dezelfde zaakwaarnemer heeft als de aanvaller van PSV, maar de teleurstelling blijft', klinkt het.

De clubleiding van United deed geen officieel bod op Gakpo, die voor een bedrag dat kan oplopen tot vijftig miljoen euro naar Liverpool trekt. Ten Hag hoopt, door het vertrek van Cristiano Ronaldo, naar verluidt in januari nog altijd op een aanvallende versterking. In Britse media wordt gemeld dat de kans klein is dat United een aanvaller gaat kopen. Naar alle waarschijnlijkheid gaat United een aanvaller huren.