Storm baalt van gelijkspel tegen Cercle: Tot twaalf kansen bij elkaar gevoetbald

Storm baalt van gelijkspel tegen Cercle: "Tot twaalf kansen bij elkaar gevoetbald"

24-12-2022 14:33
3

Na meer dan 2000 competitieminuten (!) is Nikola Storm er eindelijk nog eens in geslaagd om een doelpunt te maken. Hoewel die treffer psychologisch de ban gebroken heeft, schoot KV Mechelen er niet zó gek veel mee op tegen Cercle Brugge (1-1). Na afloop van de partij bleef de West-Vlaming dan ook achter met een dubbel gevoel.

In eerste instantie baalde Storm over het puntje van zijn elftal. Dat hadden er drie moeten zijn, vond hij bij Sporza. "We werden in het begin verrast door een sterk duo Ueda-Denkey, maar nadien toonden we ons de betere ploeg. Toch zat de efficiëntie niet helemaal mee." Daar zat Storm zelf ook voor iets tussen, want de vleugelaanvaller kreeg nog meerdere andere mogelijkheden.

"Ik denk dat we tot twaalf kansen bij elkaar gevoetbald hebben", nam Storm zijn telraam even bij de hand. Het mocht evenwel niet baten. "We missen een tikkeltje geluk en hadden altijd moeten winnen vandaag." Door dat jammerlijke gelijkspel heeft KV Mechelen de kans laten liggen om zich wat geruststellender in de buik van het klassement te positioneren. Nu blijft de ploeg van Steven Defour veertiende, voorlopig zes punten boven de rode streep.

Toch mocht Storm niet voorbijgaan aan zijn persoonlijke succesje. Eindelijk wist de rechtspoot het net nog eens te vinden, voor het eerst sinds 20 februari, toen op het veld van Royal Antwerp FC. "Ikzelf heb niet opgegeven. Ik ben mijn actie blijven proberen en de aanhouder heeft in deze gewonnen", gaf hij twijfelaars nog een wijze boodschap mee.