Griezmann kiest voor Messi: 'Hij is op dit moment de beste speler ter wereld'

Griezmann kiest voor Messi: 'Hij is op dit moment de beste speler ter wereld'

15-12-2022 14:14
5

De WK-finale tussen Argentinië en Frankrijk wordt ook een clash tussen twee absolute wereldsterren. Les Bleus-speler Antoine Griezmann is lyrisch over Lionel Messi, maar Aurélien Tchouameni benadrukt dat 'hun' Kylian Mbappé niets onderdoet voor de Argentijnse ster.

Zowel Messi als Mbappé scoorde dit WK al vijf keer. Griezmann is nog altijd onder de indruk van zijn voormalige FC Barcelona-ploeggenoot. "Messi is op dit moment de beste speler ter wereld", zegt hij tegen L'Équipe. "Elk team met Messi is van een totaal andere orde."

Tchouameni werd na de 2-0 zege op Marokko met de uitspraken van zijn landgenoot geconfronteerd. "In mijn ogen is Kylian Mbappé de beste speler ter wereld", reageert de middenvelder. "En zondag zal hij dat bewijzen."

Tchouameni benadrukt desondanks dat hij niets dan respect heeft voor Messi. "Het zijn twee ongelooflijke spelers. Maar de wedstrijd wordt gespeeld door 22 spelers. Deze finale is een droom voor mij. Het is ongelooflijk, ook omdat we spelen tegen de geweldige Messi."