Anderlecht biedt onvoldoende voor winger: 'Aris Saloniki wil vijf miljoen euro'

Anderlecht biedt onvoldoende voor winger: 'Aris Saloniki wil vijf miljoen euro'

14-12-2022 16:45
4

RSC Anderlecht blijft op zoek naar scorend vermogen, zeker nu het duidelijk is dat Sebastiano Esposito geen toekomst meer heeft in Brussel. In die queeste is kersvers sportief directeur Jesper Fredberg uitgekomen in Griekenland. Anderlecht bracht zelfs al een bod uit op Luis Palma, maar dat is geweigerd.

De Hondurese journalist Gustavo Roca bindt de kat de bel aan. Volgens hem zou Anderlecht al een zak geld op tafel gelegd hebben bij Aris Saloniki, de huidige werkgever van Palma. Voor drie miljoen euro zou het de Hondurese vleugelaanvaller, die zijn acties liefst vanop links maakt, naar ons land willen halen. Daar heeft Aris echter geen oren naar. Het voorstel werd van tafel geveegd, aangezien de Grieken vijf miljoen verlangen. 

Palma streek vorige winter neer in Thessaloniki en lijkt na een aanpassingsperiode helemaal te ontploffen. Dit seizoen zit hij al aan zes doelpunten en twee assists in de Griekse Super League, hoewel hij pas zes keer aan de aftrap mocht verschijnen. Die cijfers hebben het sportieve management van Anderlecht overtuigd. Overigens is het geen toeval dat Fredberg in Griekenland rondkijkt, aangezien hij daar eerder in zijn loopbaan aan de slag was.