De Condé geeft update over blessure Trésor (KRC Genk) na oefenmatch

De Condé geeft update over blessure Trésor (KRC Genk) na oefenmatch

13-12-2022 17:42 Laatste update: 14-12-2022 08:46
1

KRC Genk speelde dinsdag een vriendschappelijke wedstrijd tegen FC Metz. Mike Trésor begon in de basis, maar moest vervroegd met een blessure naar de kant.

Genk is momenteel op stage in Benidorm. Daar speelde het dinsdag een oefenwedstrijd tegen Metz. Bij die Franse ploeg is momenteel László Bölöni de trainer. De twee clubs beslisten om een match met drie helften te spelen. Elke helft duurt 35 minuten.

In de eerste helft kwam Genk op een 1-0 voorsprong via Paintsil. Tresor tekende voor de assist. In de tweede helft moest de assistenkoning van Genk een tik verwerken. Uit voorzorg werd hij naar de kant gehaald. Preciado kwam in de plaats van Tresor.

Of de blessure van Tresor ernstig is, moet later nog blijken. Dit seizoen is hij één van de absolute smaakmakers bij KRC Genk. Hij was in de Jupiler Pro League al goed voor vijf goals en dertien assits.

Update: Volgens Head of Football Dimitri Dé Condé valt de blessure van Mike Trésor mee. “Volgens de eerste berichten valt het mee en gaat het om een kneuzing”, klinkt het opgelucht tegenover Het Nieuwsblad.