'Clement meldt zich bij Club Brugge en wil Lang naar AS Monaco halen'

'Clement meldt zich bij Club Brugge en wil Lang naar AS Monaco halen'

13-12-2022 08:14
14

De strijd om Noa Lang zal deze winter weer helemaal losbarsten. De aanvaller werd afgelopen zomer al gelinkt aan een vertrek, maar tot een transfer kwam het niet. Nu hoopt AS Monaco de Nederlander in huis te kunnen halen.

Lang kon afgelopen zomer richting het Franse Lille OSC verhuizen, en ook Leeds toonde interesse, maar een akkoord met Club Brugge werd er niet gevonden. Volgens het Franse MediaFoot heeft het AS Monaco van Philippe Clement zich nu bij Club Brugge gemeld voor Lang.

De ex-trainer van Club Brugge kent Lang uiteraard maar al te goed en hoopt de Nederlander naar verluidt nu ook aan te kunnen trekken. De concurrentie is echter niet min, want volgens diezelfde bron heeft ook Tottenham Hotspur Lang in het vizier. De Engelse club denkt daarvoor naast Andreas Skov Olsen dus ook aan Lang van Club Brugge.

Of Lang Club Brugge deze winter ook zal verlaten, is nog maar de vraag. Zelf gaf de Nederlander al aan dat hij dit seizoen de titel wil pakken met Blauw-Zwart en ook de Bruggelingen zelf lijken niet van plan om Lang in de winter te laten gaan.