Na doelman Mignolet ook trainer Mignolet? Moet ik die kennis niet gebruiken?

Na doelman Mignolet ook trainer Mignolet? "Moet ik die kennis niet gebruiken?"

11-12-2022 14:46
20

De nu 34-jarige Simon Mignolet is bezig aan een uitstekend 2022 en zit misschien wel in de vorm van zijn leven. Hij denkt ook nog niet aan stoppen, maar is toch al bezig met zijn carrière na het leven als profvoetballer.

Mignolet heeft nog een contract tot medio 2026 bij Club Brugge en is ook van plan om dat uit te zitten. De doelman zal dan 38 jaar oud zijn en is op een pensioengerechtigde leeftijd als voetballer. Hij is inmiddels ook al bezig met de jaren na zijn profcarrière.

"Ik heb altijd gezegd dat ik geen trainer wilde worden", begint Mignolet bij Truineer. "Maar hoe ouder je wordt, hoe meer kennis je vergaart. En dan stel je jezelf wel de vraag: moet ik die kennis niet gaan gebruiken? Moet ik mijn ervaring links laten liggen", vraagt hij zich af.

De doelman lijkt daarmee toch al aan te geven in de voetbalwereld te gaan blijven. Misschien niet als trainer, maar dan wel in een andere rol. "Ik denk wel dat er ergens een connectie met het voetbal zal blijven. Dus ik sluit niets uit", klinkt het.