Alderweireld richt dankwoord tot fans én Martinez: 'Zes jaar lang zeer belangrijk'

Alderweireld richt dankwoord tot fans én Martinez: 'Zes jaar lang zeer belangrijk'

05-12-2022 22:30
7

Toby Alderweireld is één van die Rode Duivels over wie twijfel bestaat of hij nog zal doorgaan tot aan het EK van 2024. Voorlopig heeft de verdediger van Royal Antwerp FC nog geen uitsluitsel geboden. Via zijn Twitter-profiel heeft hij wel een bedankje uitgestuurd naar de Belgische supporters. Ook Roberto Martinez mocht een complimentje ontvangen.

Nu de pijnlijke uitschakeling van de Rode Duivels in Qatar al voor een stukje verteerd is, vindt Alderweireld de tijd rijp om nog één keer terug te komen op de voorbije weken. 'We wilden het zo ontzettend graag en hebben alles gegeven, maar het was niet genoeg ...', analyseert hij het toernooi van de Duivels. 'Nu is het tijd om na te denken en te focussen op wat er komt.' Verder gaat Alderweireld niet in op zijn eigen toekomst.

'Ik wil onze geweldige supporters bedanken voor alle steun die we hebben gekregen, in de stadions en daarbuiten', spreekt Alderweireld zijn volgers nog even rechtstreeks toe, alvorens hen allemaal te bedanken in beide landstalen.

Tot slot richt Alderweireld zich in het bijzonder naar Roberto Martinez, die afscheid heeft genomen van deze generatie. 'Een bijzondere vermelding gaat uit naar Martinez, die zes jaar lang zeer belangrijk voor ons is geweest. Ik wens je al het beste, coach!', besluit hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie