Lewandowski verklapt inhoud Messi-onderonsje: 'We hebben lol gemaakt'

Lewandowski verklapt inhoud Messi-onderonsje: 'We hebben lol gemaakt'

01-12-2022 23:00
1

In tegenstelling tot Lionel Messi, heeft Robert Lewandowski er geen problemen mee de inhoud van hun gesprek op het veld te delen. Na afloop van de wedstrijd tussen Polen en Argentinië (0-2) stonden de twee vedettes een tijdje met elkaar te praten.

"Ze hebben me geleerd dat alles wat op het veld gebeurt, op het veld blijft. Dingen die we privé tegen elkaar zeggen, komen nooit uit door mij", zei Messi direct na het duel, waarin Alexis Mac Allister en Julian Álvarez voor de doelpunten zorgden. Lewandowski, die in jubelstemming is door het bereiken van de achtste finales met Polen, heeft daar minder moeite mee. "We hebben wat gepraat, wat lol gemaakt", verklaart hij aan BILD.

"Ik heb Messi verteld dat ik defensiever speelde dan anders. Maar dat een team dat soms nodig heeft", vervolgt Lewandowski, die Messi op het veld zelfs een aantal keer tegenkwam in een persoonlijk duel. "Dat zie je inderdaad zelden, ik als defensieve middenvelder. Maar ik wist dat ik mijn ploeg moest helpen."

Op basis van doelsaldo is Polen ten koste van Mexico door naar de achtste finales. Daarin neemt het land het zondag op tegen Frankrijk. Argentinië treft Australië bij de laatste zestien.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie