'AC Milan meldt zich opnieuw bij Club Brugge voor goudhaantje'

'AC Milan meldt zich opnieuw bij Club Brugge voor goudhaantje'

17-11-2022 21:31
12

AC Milan heeft de laatste jaren meermaals geshopt in ons land en haalde vorige zomer Charles De Ketelaere nog weg bij Club Brugge. Binnenkort hoopt het weer rond de tafel te kunnen zitten met Blauw-Zwart en Antonio Nusa weg te halen bij de Bruggelingen.

In Italiaanse media, waaronder La Gazzetta dello Sport, valt namelijk te lezen dat Nusa hoog op het verlanglijstje staan van de Italiaanse topclub. Bij Milan onderhandelt men momenteel met Rafael Leão over een contractverlenging, al is het nog lang niet zeker dat hij ook zijn handtekening zet onder een nieuwe verbintenis.

Bij Milan speurt men dus al naar potentiële vervangers en is men daarbij uitgekomen op Nusa, die bezig lijkt aan zijn doorbraak bij Club Brugge. De nog steeds maar zeventienjarige Noor krijgt steeds meer minuten en wordt een grote toekomst voorspeld bij de Bruggelingen.

Blauw-Zwart, dat zelf drie miljoen euro betaalde voor Nusa, lijkt echter niet van plan om Nusa ook zomaar te laten gaan. Milan zal dus een pittige som moeten betalen om Nusa weg te lokken bij de Bruggelingen.