Trésor en Onuachu stellen fans van Genk gerust na geruchten over transfer

Trésor en Onuachu stellen fans van Genk gerust na geruchten over transfer

13-11-2022 21:00
46

KRC Genk is bezig aan een uitstekend seizoen en kan rekenen op het sterke duo Trésor-Onuachu. De twee hebben zich in de kijker gespeeld van heel wat buitenlandse clubs, maar vrezen voor een vertrek moeten de fans van KRC Genk niet.

Eerder gaf men bij Genk al aan dat het niet de bedoeling is om afscheid te nemen van belangrijke pionnen. Zo kondigde Dimitri De Condé al aan dat hij Onuachu deze winter absoluut wil houden. En ook de spelers zelf denken voorlopig niet aan een vertrek.

"We staan hier nog onder contract en het gaat lekker", zegt Trésor bij Het Laatste Nieuws. "Vergeleken met vorig jaar voel ik me enorm goed. Ik wil deze weg verderzetten tot het einde van het seizoen", geeft de middenvelder aan.

En ook Onuachu, die al langer werd gelinkt aan een transfer, hoeft een vertrek nu niet. "Als een club mij wil, moeten ze zich maar melden. Maar eerlijk? Het is het minste wat mij vandaag interesseert. Ik ben happy en concentreer me op Genk", klinkt het.

Trésor en Onuachu zullen zich dit seizoen ongetwijfeld wel al in de kijker hebben gespeeld van verschillende clubs. Zo is Trésor met twaalf assists momenteel de assistentenkoning in ons land en ook Onuachu is bezig aan een goed seizoen met dertien doelpunten uit veertien partijen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie