Boskamp is het niet helemaal eens met Martinez: Neem dan Pipo de Clown mee!

Boskamp is het niet helemaal eens met Martinez: "Neem dan Pipo de Clown mee!"

12-11-2022 15:16
90

De WK-selectie van Roberto Martinez is bekend en daarin zitten heel wat van de vertrouwde namen. Een teleurstelling voor Johan Boskamp, die graag wat andere spelers had gezien. Volgens hem hadden enkele oudgedienden misschien niet meegenomen moeten worden.

"Het is natuurlijk makkelijk praten voor mij, maar dan kijk ik toch naar iemand als Dries Mertens en zelfs naar spelers als Hazard en Vertonghen. Je kan niet eeuwig aan dezelfde namen blijven vasthouden", geeft Boskamp aan in Het Belang van Limburg.

Vooral Mertens lijkt hij niet meegenomen te hebben. De 35-jarige aanvaller is voor velen de laatste dagen een gespreksonderwerp geweest. De ervaren pion zou echter goed in de groep liggen en belangrijk zijn voor het groepsgevoel. "Dat vind ik een non-argument", spreekt Boskamp duidelijke taal.

"Neem dan Pipo de Clown mee, die is ook goed voor de sfeer. Een selectie op basis daarvan vind ik moeilijk te rechtvaardigen. Dan pak je beter een jonge jongen mee. Zoals de Marokkaanse bondscoach het heeft gedaan met Bilal El Khannouss", aldus Boskamp.