LIVE-Discussie: Anderlecht met Verbruggen en Trebel, Debast is kapitein

LIVE-Discussie: Anderlecht met Verbruggen en Trebel, Debast is kapitein

10-11-2022 19:53
136

In de Beker van België staat donderdag het duel tussen Lierse en RSC Anderlecht op het programma. Bij paars-wit staan Bart Verbruggen en Adrien Trebel nog eens in de basis. 

In de Challenger Pro League telt Lierse Kempenzonen 22 punten. Dat zijn er evenveel als RSCA Futures. Met onder meer Thibaut Van Acker, Nils Schouterden en Serge Tabekou staan er toch wat jongens met ervaring in Eerste Klasse in de basis bij de thuisploeg. 

In de Beker van België gunt Veldman enkele spelers rust. Verschaeren reisde zelfs niet mee naar het Lisp. Van Crombrugge staat een keer niet in de basis. Tussen de palen wordt de doelman vervangen door Verbruggen. Als aanvoerder duidde Veldman Debast aan. De 19-jarige verdediger kreeg eerder op donderdag te horen dat hij zijn koffers mag pakken om mee te gaan met de Rode Duivels naar Qatar.

Op het middenveld valt de naam van Trebel op. De Fransman lag de voorbije weken geblesseerd in de lappenmand en keert nu terug in de basis. Ook El Hadj mag nog eens starten bij Anderlecht.