Gent plaagt Club Brugge en maakt supporters warm voor topper met '6-1'

Gent plaagt Club Brugge en maakt supporters warm voor topper met '6-1'

03-11-2022 19:43
25

KAA Gent neemt het zondag in eigen huis op tegen Club Brugge. Een partij die met stip genoteerd staat bij heel wat Buffalo's. Bij Gent vond men een speciaal gebruik van de datum om te verwijzen naar een eerdere wedstrijd.

KAA Gent kon dit seizoen nog niet helemaal overtuigen, maar zal er wel alles aan doen om aartsrivaal Club Brugge zondag punten af te snoepen. Dat hoopt het te kunnen doen in een volle Ghelamco Arena. En om de supporters nog extra warm te maken voor die partij, maakte het gebruik van de datum van de wedstrijd.

Op de ticketing-website van KAA Gent zijn er namelijk nog tickets te koop voor de partij tegen Cub Brugge, die op 6 november wordt gespeeld. Bij Gent speelde men in de afbeelding voor die wedstrijd door er 6/1(1)/22 van te maken. Een verwijzing naar de 6-1 overwinning van vorig seizoen.

Gent slaagde er vorig seizoen namelijk in om in eigen huis met 6-1 te winnen van Club Brugge. Toen nog met Philippe Clement als trainer. Een flinke domper was het toen voor Blauw-Zwart, al kon het op het einde van de campagne uiteindelijk toch nog de titel vieren.