Vanderhaeghe gelooft in stunt tegen Club Brugge: Ze moeten nog achtervolgen

Vanderhaeghe gelooft in stunt tegen Club Brugge: "Ze moeten nog achtervolgen"

28-10-2022 15:15
4

KV Oostende trekt voor speeldag 15 naar Jan Breydel waar landskampioen Club Brugge wacht. KVO-trainer Yves Vanderhaeghe hoopt te kunnen stunten tegen Blauw-Zwart.

Voor de microfoon van KVO blikte Vanderhaeghe vooruit op zaterdag.  “Club Brugge is een ploeg die al heel wat bewezen heeft dit jaar. Toch moeten ze in de competitie nog wat achtervolgen”, wist de Oostendse T1. “Daarom moeten ze zeker vol aan de bak na hun Champions League-wedstrijd. 

Vanderhaeghe vind dat zijn team voor een stunt moet gaan in Brugge. We moeten echt wel in onze kans geloven. Wat die zit er altijd in als je zelf goed speelt.” De oefenmeester van KVO neemt een voorbeeld aan Westerlo dat dit seizoen met 0-2 ging winnen in Jan Breydel. “Vanuit die gedachte hopen we het Club Brugge heel moeilijk te maken.”

Oostende bekleedt na veertien wedstrijden plaats veertien met veertien punten. Club Brugge verzamelde 29 punten wat hen een derde plaats oplevert. De landskampioen heeft vier punten minder dan nummer twee Antwerp en acht minder dan koploper KRC Genk.