Thuis tegen Cercle Brugge moet gewonnen worden, zo simpel is het

"Thuis tegen Cercle Brugge moet gewonnen worden, zo simpel is het"

28-10-2022 12:44
2

KV Kortrijk speelt zaterdagavond tegen ploeg in vorm Cercle Brugge. Kévin Vandendriessche (33) heeft geen schrik voor de Vereniging en gaat vol voor de drie punten. 

"Het wordt een levensbelangrijke partij", aldus Vandendriessche bij Het Laatste Nieuws. "We moeten punten pakken om eindelijk wat plaatsen op te schuiven in het klassement. Een thuiswedstrijd tegen Cercle Brugge moet gewonnen worden, zo simpel is het. We hebben veel kwaliteit, maar soms volstaat dat niet in het voetbal. De juiste mentaliteit aan de dag leggen, is belangrijker."

Vandendriessche is zelf eindelijk blessurevrij. "Ik ben iets te snel teruggekeerd, want ik was nog niet klaar voor de strijd. Maar ik voel me steeds beter en beter. Tegen Charleroi en Westerlo deed ik wat van me gevraagd werd. Ik hoop tegen Cercle opnieuw te mogen starten, maar het is vooral van cruciaal belang dat iedereen beseft dat het een zespuntenmatch is."

KV Kortrijk staat momenteel op een voorlaatste plaats in de Jupiler Pro League. Het kon dit seizoen nog maar drie van de veertien wedstrijden winnen.