Mulder stuurt pittige waarschuwing naar RSC Anderlecht: Kijk naar Hamburg SV

Mulder stuurt pittige waarschuwing naar RSC Anderlecht: "Kijk naar Hamburg SV"

27-10-2022 16:00
27

RSC Anderlecht heeft het al jaren bijzonder moeilijk en slaagt er ook dit seizoen maar niet in om te overtuigen. Dat ziet ook Jan Mulder, die met een stevige waarschuwing komt voor zijn ex-club.

Anderlecht wordt nog steeds gezien als één van de grootste clubs van het land, maar volgens Mulder kan het die status wel verliezen. "Anderlecht moet opletten, want ze hebben toch een laagje van hun grandeur verloren", zegt hij bij Radio Radzinski.

Paars-wit moet dringend weer successen boeken, oordeelt hij. "Je kan dit seizoen niet pakweg tiende eindigen en volgend jaar weer op de sukkel zijn. Dan verlies je nog een laag en grote clubs kunnen wel degelijk zwaar vallen. Kijk maar naar voormalige grootmachten als Kaiserslautern en Hamburg", waarschuwt Mulder.

"Anderlecht moet dringend weer gaan aanknopen met resultaten, want je verliest toch aanzien. Vroeger wou elk jong Belgisch talent voor Anderlecht spelen, omdat dit de grootste club is. Nu moet je zeggen dat dit Club Brugge is", besluit de Nederlander.