Selfie met Osimhen komt achttienjarige steward heel duur te staan

Selfie met Osimhen komt achttienjarige steward heel duur te staan

26-10-2022 21:46
2

Een selfie met Victor Osimhen is een achttienjarige steward duur komen te staan. Hij was aan het werk tijdens de wedstrijd AS Roma - Napoli van afgelopen weekend en ging na afloop met de spits van Napoli op de foto, maar nu is hij zijn baan kwijt.

Matteo Li Cicere volgde de wedstrijd vanaf de familietribune, de plek waar familieleden van de spelers zitten. Na afloop waagde Lo Cicero het erop en zocht Osimhen (ex-Charleroi) op voor een foto. 

"Mijn handen trilden, mijn droom was uitgekomen", zegt Lo Cicero tegen Serieanews. "Ik liet hem al mijn foto's en video's zien van hem en hij leek het echt te waarderen. Ik ben geobsedeerd door Victor en ben altijd op zoek naar verhalen over hem. Hij werd zelfs blij toen hij de taart voor mijn 18de verjaardag zag." Daar stond een foto van Osimhen op.

Lo Cicero werd gesnapt door een van zijn leidinggevenden, moest zijn badge inleveren en werd ontslagen: het is voor stewards verboden om met spelers te praten. Hij mag ook niet meer werken bij wedstrijden van Roma. Osimhen probeerde het nog goed te maken, maar zonder succes. De spits zou er wel op toezien dat Lo Cicero een andere baan krijgt.